ROENDE

      Stim ca va rapim cateva minute, dar, probabil, nu veti regreta ce veti citi, asa ca, exact ca in viata de zi-cu-zi, noi vom incerca sa ne prezentam.........

............Pensiunea Cristal din Tulcea ofera servicii de inalta calitate, intr-un ambient ce va va face sa va simtiti minunat, exact cum meritati! Alegand Pensiunea Cristal Tulcea, alegeti relexarea si petrecerea unor zile de neuitat, atractia principala fiind excursiile in sanul celei mai diversificate flore si faune din Europa! Turistii nostri au parte de plimbari in Delta Dunarii cu ambarcatiunile proprii - itinerarii precum : Mila 23, Dunavat, Murighiol, Crisan, lacurile din Delta Dunarii s.a., totul culminand cu servirea de mese traditionale cu specific pescaresc, chiar in localitatile si gospodariile Deltei Dunarii. Asadar, fie ca va doriti sa evadati din lumea urbana si agitata alaturi de cei dragi, sau, poate, doriti organizarea unui team-building, Pensiunea Cristal Tulcea reprezinta modalitatea ideala, comfortabila si, nu in ultimul rand, avantajoasa, pentru vacanta dumneavoastra de neuitat! Conditiile de cazare cu mult peste 3*(si asta nu o zicem noi, ci clientii satifsacuti care se intorc la noi ori de cate ori au ocazia) va vor face sa uitati de comfortul propriului camin!!! Prin organizarea de excursii in Delta Dunarii, va oferim experiente inedite(cu plimbari pe canalele Deltei explorand cu adevarat fata salbatica a unei minunatii naturale, precum si servirea unor mese traditionale cu specific pescaresc). Pescarii si vanatorii (amatori, profesionisti sau „impatimiti”) pot organiza excursii in Delta Dunarii, programarea excursiilor facandu-se la cerere, cu cel putin o zi inainte (intrebati administratorul pensiunii).

      Pensiunea Cristal Tulcea va pune la dispozitie camere cu suprafete generoase, dotate cu mobilier din lemn, televizor, s.a. (baia proprie presupunem ca nu trebuia specificata - caldura si apa calda sunt furnizate de centrala termica proprie a pensiunii la care suntem siguri ca veti poposi).

      Si, deoarece comoara cea mai de pret a fiecaruia sunt copiii, pentru ei avem destul spatiu pentru ca ei sa si-l faca “locul lor de joaca”.

      Parcare? Avem! Dumneavoastra ne vizitati, iar noi ii gasim loc de odihna si masinii care v-a adus in siguranta pana aici!

      Motorul economiei sunt in principal persoanele juridice, si, daca vorbim despre ce le putem oferi, raspunsul va trebui sa fie scurt : TOT!!! Ca vine vorba despre team-building, training, conferinte, petreceri sau excursii private, va asteptam sa va convingeti cat suntem de priceputi sau experimentati in a lor organizare. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati! Stim noi cum va putem face sa va simtiti mai bine! Chiar daca nu vedem necesar sa vorbim despre, trebuie sa stiti ca tarifele pentru evenimente sunt negociabile (in functie de serviciile solicitate).

      Restaurantul, redecorat cu mobilier, covoare tesute, icoane pictate manual de catre cineva drag noua, va impune intr-o oarecare masura, sentimentul de relaxare in timpul servirii meselor pe care vi le pregatim cu......pasiune! Sa nu uitam de gratarul traditional in aer liber si mesele de langa acesta, pentru ca, recunoastem sau nu, tuturor ne place sa ne “afumam” putin in compania prietenilor.

      Cu toate hartile existente, fie ele tiparite sau digitale, noi simtim nevoia sa va relatam si despre locatia in care ne puteti gasi. Adresa este Tulcea, Str.Pacii, Nr.174, Judetul Tulcea, dar mai frumos ar fi sa va zicem ca suntem la aproximativ 120 km de Constanta, 280 km de Bucuresti, 830 km de Timisoara, 2300 km de Roma, 2600 km de Paris, si lista poate continua, insa va lasam pe dumneavoastra sa descoperiti distanta exacta pana la noi, de oriunde ne-ati cauta!

Strada Pacii, Nr.174, Tulcea, Romania
+40769280621
+40240533862
cristal.pensiune@gmail.com